Presentació de l'empresa

QUI SOM

Molineu Central de Reserves, disposa d’una gran varietat d’establiments d’allotjament turístic; hotels, cases rurals, albergs i apartaments on gaudir unes vacances inoblidables als Pirineus.

Els allotjaments que Molineu posa a disposició dels visitants de La Molina inclouen a més de varietat en el tipus d’apartaments, hotels, cases rurals i albergs, un ventall de preus que va des d’allotjaments força econòmics fins a hotels de luxe.

Totes les possibilitats d’allotjament que s’ofereixen, es troben entre frondosos boscos i altes muntanyes on és poden practicar múltiples activitats de lleure a la natura.

En allotjament per a esquiadors, Molineu, disposa d’apartaments i hotels, a peu de pistes de la Molina, el domini esquiable més gran de l’estat Espanyol.
Fruit de la unió de les estacions d’esquí de La Molina i Masella, Alp 2500 disposa d’un total de 114 km. de pistes d’esquí alpí senyalitzades, que fan les delícies de tots els practicants d’aquest esport.

Tot i això, la oferta lúdica i esportiva de la Molina, és molt més completa, ja que durant tot l’any s’hi poden realitzar activitats a la natura, gaudint del paisatge, aire i natura dels Pirineus, ja sigui en companyia d’amics i familiars, o bé grups, ja que l’oferta d’estiu de La Molina inclou activitats i esports a l’aire lliure per a totes les edats i gustos.

Si ve a La Molina, aconseguirem que la seva estança entre nosaltres sigui una excel·lent experiència.

 
 

Compartir continguts

Enviar a un amic Imrpimir Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook

 
xhtml vàlid css vàlid Nivell A de Conformitattat
Inici
Contacte
Mapa de la web
 
bottom
Av. Supermolina, 7 • 17537 La Molina • Tel. (+34) 972 892 033 • Fax (+34) 972 892 150 • afdgdinafdgdfo@laafdgdmolafdgdina.eafdgds • www.lamolina.es