Lleure i turisme

ACTIVITATS DE LLEURE A LA CERDANYA

Activitats a la natura i indoor

Des de Molineu Central de reserves, es poden contractar les activitats proposades en aquest espai, a més de poder concertar les hores de guies, monitors i professors titulats, alhora que naturalment els forfets, entrades, assegurances, i altres serveis relacionats amb totes les activitats de lleure, i d’allotjament que es poden dur a terme.

Com a exemples, a Molineu Central de Reserves, es poden comprar els forfets per a esquiar a La Molina, es poden reservar excursions, comprar tiquets i entrades per a jugar a squash, tennis, o a golf, a qualsevol dels tres camps de La Cerdanya, així com contractar monitors, guies i en definitiva, qualsevol de les activitats que es puguin dur a terme a La Cerdanya, Andorra, i Pirineus Catalans i Francesos.

Esquí


A Molineu Central de Reserves, es poden comprar forfets per a La Molina, La Masella, i Alp 2500, tan per a un dia com per a diversos, i amb descomptes per a grups.
Accés a info pistes

Snowboard


La Molina, disposa de dues zones snow park, espais pensats per a gaudir del snowboard al 100%.
La Molina serà l’organitzador del mundial 2011 de snowboard

Trineus de gossos


Pensat per a nens, a la zona La Molina d’Alp 2500, es pot disposar del circuit que permanentment i durant tot l’hivern està preparat per a fer passejades en trineu de gossos amb guia.

Motos de neu


Per als amants de les llargues passejades per la muntanya, a Alp 2500, es poden llogar motos de neu per a fer excursions per la muntanya durant els mesos d’hivern.

Quads


Es poden realitzar excursions en quad per tota la Cerdanya, acompanyats d’un guia. Les excursions poden ser de dues hores fins a diversos dies de durada. També hi ha un circuit tancat per a competicions de quads. El quad ofereix la possibilitat de conèixer a fons la Cerdanya, veient paratges meravellosos, sempre respectant la natura. Aquesta activitat es du a terme des de Puigcerdà.

Excursions en tot terreny


Des de La Molina, es poden fer sortides en tot terreny per les diverses rutes de la zona.
Per a consultar les rutes per a fer en vehicles 4x4, es pot seguir aquest enllaç: http://www.cerdanya.org/BuscadorRutas.aspx

Vols en globus


Els paisatges de la Cerdanya s’ho valen! Des de Molineu Central de Reserves, es poden contractar vols en globus, que a més poden incloure un bon esmorzar i altres complements com brindis amb cava, rebosteria... una experiència única.

Vols en ultralleuger i avioneta


Una altra possibilitat per a descobrir la Cerdanya i els seus paisatges, és amb avioneta i ultralleuger, per a 2 o 4 places, hi ha diverses possibilitats d’itineraris per a escollir, fins i tot amb sorpreses...

Piscina climatitzada


Disponible durant tot l’any, a Puigcerdà es pot gaudir de les instal·lacions de piscina climatitzada.

Bolera


A la Molina, també hi ha una bolera per a fer-hi partides de colles, amics i competicions.

Hípica


Excursions a cavall des de Puigcerdà, tant per a genets novells com experts, s’organitzen sortides per a tots els nivells. Es pot descobrir la pau i la tranquil·litat de la Comarca.

Pista de gel


Durant tot l’any es pot disposar de la pista de gel de Puigcerdà per a anar-hi a patinar en el marc d’activitats lúdiques i d’esport.

Squash


A les instal·lacions de La Molina, hi ha diverses pistes de squash per a poder-hi fer partides i competicions amateurs

Tir amb arc


La Molina disposa d’un dels millors circuits permanents de tir amb arc de l’actualitat, per a debutants, o persones que només vulguin provar d’apuntar amb l’arc i tirar algunes fletxes, a la Central de Reserves de la Molina, es pot contractar per a grups.
 

Compartir continguts

Enviar a un amic Imrpimir Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook

 
xhtml vàlid css vàlid Nivell A de Conformitattat
Inici
Contacte
Mapa de la web
 
bottom
Av. Supermolina, 7 • 17537 La Molina • Tel. (+34) 972 892 033 • Fax (+34) 972 892 150 • afdgdinafdgdfo@laafdgdmolafdgdina.eafdgds • www.lamolina.es