Lleure i turisme rural

LLEURE I TURISME A LA MOLINA

Esdeveniments previstos

La Molina, és una estació dinàmica i que vol oferir el servei més complet a totes aquelles persones que hi facin estades, per aquest motiu, constantment incorpora serveis i instal·lacions de primer nivell, que tenen com a recompensa la organització d’esdeveniments de ressò a nivell estatal, i fins-i-tot mundial, com és el cas de les competicions de la F.I.S. (Federació Internacional d’Esquí), que tindran el gran colofó en la Copa del Món de Snowboard del 2011, i altres proves del Campionat Mundial, tant d’esquí alpí com de snowboard durant les temporades prèvies.

 

Copa del Món de Snowboard 2011

El dia 25 de maig del 2006, la FIS (Federació internacional d’esquí), va atorgar a La Molina la organització dels campionats del món de Snowboard de l’any 2011.
Abans, però a l’estació s’hi hauran de celebrar dues proves de la Copa del Món de Snowboard, i una altra de la Copa del Món d’esquí alpí.

Compartir continguts

Enviar a un amic Imrpimir Comparteix a Twitter Comparteix a Facebook

 
xhtml vàlid css vàlid Nivell A de Conformitattat
Inici
Contacte
Mapa de la web
 
bottom
Av. Supermolina, 7 • 17537 La Molina • Tel. (+34) 972 892 033 • Fax (+34) 972 892 150 • afdgdinafdgdfo@laafdgdmolafdgdina.eafdgds • www.lamolina.es